Simona Pecková a Táňa Lálová se nově starají o PR komunikaci produktů společnosti Seznam.cz

24. dubna 2015

PR oddělní společnosti Seznam.cz posílily Táňa Lálová a Simona Pecková, které se budou z pozic PR specialistek starat o komunikaci služeb. Jejich spolupráce bude založena na vzájemné zastupitelnosti a nově je bude možné kontaktovat prostřednictvím společné e-mailové adresy produktovePR@firma.seznam.cz. Podrobnosti k jednotlivým rolím členů PR týmu, který vede tisková mluvčí Irena Zatloukalová, najdete také v sekci O nás na stránkách Seznam.cz.

Táňa Lálová do společnosti Seznam.cz přišla z FTV Prima, kde působila od roku 2012. V oddělení výzkumu zpracovávala analýzy sledovanosti a mediální analýzy pro marketing. Před tím v rolích PR a FR manažerky a koordinátorky akcí spolupracovala s občanským sdružením KONTAKT bB. To prostřednictvím plavání motivuje osoby se zdravotním postižením k aktivnímu a nezávislému způsobu pojetí života. Ve volném čase se této výuce plavání stále věnuje.

image

Fotografie v tiskové kvalitě ke stažení.

Simona Pecková vystudovala politologii se zaměřením na politický marketing na Masarykově univerzitě, kde poté dva roky působila na oddělení vnějších vztahů a marketingu. Na univerzitě pracovala na projektech jako Ambasadoři MU, Daruj Scale nebo na univerzitním partnerství. Téměř rok se pak na Sociologickém ústavu AV ČR věnovala odborným a veřejným akcím a projektům s tematikou rovných příležitostí. Ve volném čase téměř denně sportuje a již druhým rokem je pro ni číslem jedna pole dance.

image

Fotografie v tiskové kvalitě ke stažení.

Jakub Šumanský po třech a půl letech ze společnosti Seznam.cz v březnu odešel do agentury TRIAD Advertising, kde pracuje jako Account Manager.

Irena Zatloukalová,
tisková mluvčí

Sdílet na sítích